## 11th Annual SOVREN Spokane Festival of Speed Spokane Historic Races

Presented by BMW - Spokane



**JUNE 2-3-4, 2023** 



www.Spokanefestivalofspeed.com

Tentative

4/19/2023

Rev 5

www.sovrenracing.org

ľ	Friday June 2				Saturday June 3				<u>S</u>
	8:00	2:00	T'n T Registration & Tech	7:00	1:00	Registra	ation in tent near Pari	k Shelter	
	8:30	8:30 Worker Meeting - Park Shelter		7:00	2:00	Tech (Near paddock entrance)			
	3:00	3:00 4:30 Race Registration 7:30 V		Worker'	Worker's Meeting – Park Shelter				
	3:00 5:00 Race Tech		8:00		MANDATORY DRIVERS MEETING			<u>L.</u>	
	9:00	9:25	Lapping	8:30 -	8:45	15 min	Practice/Qualifying	Group 2/7a	
	9:30	9:55	TnT - Closed Wheel	8:50 -	9:05	15 min	Practice/Qualifying	Group 3/7b	
	10:00	10:25	TnT - Open Wheel	9:15 -	9:30	15 min	Practice/Qualifying	Group 4/5/6*	
	10:30	10:55	Lapping	9:35 -	9:50	15 min	Practice/Qualifying	Group 1*	
	11:00	11:25	TnT - Closed Wheel	10:00 -	10:15	15 min	Race #1	Group 2/7a	1
	11:30	11:55	TnT - Open Wheel	10:20 -	10:35	15 min	Race #1	Group 3/7b	1
	12:00	12:55	Lunch Break	10:45 -	11:00	15 min	Race #1	Group 4/5/6*	1
	1:00 -	1:25	Lapping	11:10 -	11:25	15 min	Race #1	Group 1*	1
	1:30 -	1:55	TnT - Closed Wheel	11:30 -	12:30	Lunch/	Parade Laps/ Hot Lap	Rides	1
	2:00 - 2:25 TnT - Open Wheel			ANTHEMS					
	2:30 -	2:55	Lapping	12:35 -	12:55	20 min	Race #2	Group 2/7a	
	3:00 -	3:25	TnT - Closed Wheel	1:05 -	1:25	20 min	Race #2	Group 3/7b	RA
	3:30 -	3:55	TnT - Open Wheel	1:35 -	1:55	20 min	Race #2	Group 4/5/6*	1.
	4:00		Track Closed	2:05 -		20 min	Race #2	Group 1*	
ı	Friday E	vening l	- estivities	2:40 -	3:00	20 min	Race #3	Group 2/7a	2.
ı	4:00	6:00	Downtown Event	3:10 -	3:30	20 min	Race #3	Group 3/7b	3.
ı	6:30 -	9:00	Casino Race Car Show	3:40 -	4:00	20 min	Race #3	Group 4/5/6*	4.
ALL AFTER HOURS DETAILS			4:10 -	4:30	20 min	Race #3	Group 1*	5.	
TO BE FINALIZED				Saturday Evening Festivities- To Be Finalized					6.
TO BE TIMALIZED			5:00	6:00	Model T	Races			
_				6:00	9:30	SFOS Pa	arty		7.
				6:00	8:00	Drifters			

	Sunday June 4								
	7:00	Chap	el Service in S	Shelter					
	7:00 10:00	Registration							
	7:30 10:30	Tech Inspection (Stationary)							
	7:30	Worker's Meeting – Park Shelter							
	8:20	ANTHEN	1S						
	8:30 - 8:50	20 min	Race #4	Group 2/7a					
<b>)</b> *	9:00 - 9:20	20 min	Race #4	Group 3/7b					
	9:30 - 9:50	20 min	Raec #4	Group 4/5/6*					
	10:00 - 10:20	20 min	Race #4	Group 1*					
	10:30 - 10:50	20 min	Race #5	Group 2/7a					
<b>)</b> *	11:00 - 11:20	20 min	Race #5	Group 3/7b					
	11:30 - 11:50	20 min	Race #5	Group 4/5/6*					
	12:00 - 12:20	20 min	Race #5	Group 1*					
	12:30 -	Lunch							
	1:00 6:00	Outside Group Take Over							
	PACE CROUPS								

## RACE GROUPS

- 1. Vintage 1972 and Earlier, 1997 and earlier Small Bore, and Formula & Club Vee and Formula Jr.\*
- 2. Mid Bore Production 1997 and Earlier
- 3. Large Bore Production 1997 and earlier
- 4. Formula/Club Ford
- 5. ALL sportsracers over 1600cc
- 6. Formula B, SuperVee, FA, F 5000, F 1, Wings and Things on slicks through 1989
- 7. IMSA GTO/GTU, TA, SCCA GT 1-5, etc., EXHIB (split into 7a/7b by engine disp.)

\*Split Starts