

Society of Vintage Racing Enthusiasts

Pacific Raceways, Kent, WA 2.25 mile road course

Tentative: Ver 2 6/10/2024

36th Anniversary **PACIFIC NORTHWEST HISTORICS**

June 28-29-30, 2024

No Access Wednesday! MOVE IN THURSDAY

West end of paddock at 11AM. Large Prep Shop Haulers at 2PM. East End paddock must move in after 5PM. Line up in right lane entering track

NO RACE ENGINES Before 9AM ever or after 5PM Sunday

Celebrating 75 Years of

Ferrari Racing Cars



Everyone MUST check in @ Registration

Thursday June 27	Saturday June 29	Sunday June 30
11:00 · 7:00 Registration in 4-Window building	7:00 - 2:00 Registration in 4-Window building	7:00 8:00 Participant Breakfast (Ticketed)
12:00 8:00 Tech- Roaming	7:00 - 2:00 Tech Inspection-Stationary	7:30 Chapel Service, Location Grandstand D
Friday June 28	8:00 Worker's Meeting – Turn 8 infield	7:30 - 1:30 Registration in 4-Window building
7:00 - 2:00 Registration in 4-Window building	9:05 Anthems	8:00 - 12:00 Tech Inspection (Stationary)
7:00 - 2:00 Roaming Tech Inspectors	9:15 - 9:35 20 min Race #2 Groups 5/6/12a	7:00 - 8:00 Particpant Breakfast-Concession Stnd
7:15 - Track Walk - Meet @ top of access Rd. to Grid	9:45 - 10:05 20 min Race #2 Group 2	8:00 Worker's Meeting – Turn 8 infield
8:00 Worker's Meeting – Turn 8 infield	10:15 - 10:35 20 min Race #2 Groups 7/8/12b	9:05 Anthems
8:25 Mandatory Drivers Safety Mtg - Grandstand D	10:45 - 11:05 20 min Race #2 Groups 3/4	9:15 - 9:35 20 min Race #4 Groups 5/6/12a
9:15 - 9:30 15 min Practice Groups 5/6/12a	11:15 - 11:35 20 min Race #2 Group 1	9:45 - 10:05 20 min Race #4 Group 2
9:35 - 9:50 15 min Practice Groups 1/2	11:45 - 12:05 20 min Race #2 Groups 10/11	10:15 - 10:35 20 min Race #4 Groups 7/8/12b
10:00 - 10:15 15 min Practice Groups 7/8/12B	12:10 - 1:30 LUNCH/Club Parade Laps/Ferrari	10:45 - 11:05 20 min Race #4 Groups 3/4
10:20 - 10:35 15 min Practice Groups 3/4	1:35 1:55 20 min EMERALD CUP - Group 9	11:15 - 11:35 20 min Race #4 Group 1
10:45 - 11:00 15 min Practice Groups 9/10/11	2:05 - 2:25 20 min Race #3 Groups 5/6/12a	11:40 - 12:00 20 min Race #4 Groups 10/11
11:10 - 11:25 15 min Qualifying Groups 5/6/12a	2:35 - 2:55 20 min Race #3 Group 2	12:05 - 1:05 LUNCH/Club Parade Laps/Ferrari
11:35 - 11:50 15 min Qualifying Group 2	3:05 - 3:25 20 min Race #3 Groups 7/8/12b	1:15 - 1:35 20 min EMERALD CUP 2 Group 9
11:50 - 12:50 LUNCH/Club Parade Laps/Ferrari	3:35 - 3:55 20 min Race #3 Groups 3/4	1:45 - 2:05 20 min Race #5 Groups 5/6/12a
12:00 1:00 Ice Cream Social near Concessions (Tkt)	4:05 - 4:25 20 min Race #3 Group 1	2:20 - 2:40 20 min Race #5 Group 2
12:55 - 1:10 15 min Qualifying Groups 7/8/12B	4:35 - 4:55 20 min Race #4 Groups 9/10/11	2:50 - 3:10 20 min Race #5 Groups 7/8/12b
1:20 - 1:35 15 min Qualifying Groups 3/4	5:05 - 5:20 15 min SPRIDGET CHALLENGE (LeMans)	3:20 - 3:40 20 min Race #5 Groups 3/4
1:45 - 2:00 15 min Qualifying Group 1	6:00 Ticketed- Worker/Driver Dinner / Social	3:50 - 4:10 20 min Race #5 Group 1
2:10 - 2:25 15 min Qualifying Groups 9/10/11		4:20 - 4:40 20 min Race #5 Groups 9/10/11
ANTHEMS	GROUPS	4:35 Worker's Social - Concession sta
2:35 - 2:50 15 min Race #1 Groups 5/6/12A	1 - Vintage Pre-War to 1962 Production Cars / Small SportsRacers	RACE OFFICIALS
3:00 - 3:15 15 min Race #1 Group 2	 2 - Formula Vee (all Years) and Formula JR 3 - Vintage Small-Bore Production 1963 1972 	Communications: Tom Masterson
3:25 - 3:40 15 min Race #1 Groups 7/8/12B	 4 - Historic Small-Bore Production/Small Sports Racers 1973-'99 	Drivers Services: Debbie Haley Emergency: Reinhold Jung
3:50 - 4:05 15 min Race #1 Groups 3/4	5 - Vintage Medium-Bore Production 1963-1972	Flags: Mike Evans
4:15 - 4:30 15 min Race #1 Group 1	6 - Historic Medium-Bore Production 1973-1999	Grid: Roxann Vine
4:40 - 4:55 15 min Race #1 Groups 9/10/11	7 - Vintage Large-Bore Production 1963-1972	Hospitality Bobbie Kalben
5:30 FOOD TRUCK FRIDAY	8 - Historic Large-Bore Production 1973-1999	Media: Patrick Krohn / Bert McBride
5:15 Worker's Social - Concession stand.	9 - Formula Ford/Club Ford 5/6	Pace/Safety: Myles Winbigler Registration: Sherri Masterson
∽ NEXT EVENTS: ∾	10 - Large Sports Racers11 - Wings & Things (Slicks) Formula Cars	Starter: Ralph Hunter
Columbia River Classic: Aug 31-Sep 1, (E-Bird 8/15)	12 - Purpose Bulit Racers 2000+ Split by displacement (12A/12B)	Tech: Corky Russell
Fall Finale: Sept 28-29, (E-Bird 9/12)		Timing & Scoring: Linda Grass
$\mathbf{I} \mathbf{a} \mathbf{I} \mathbf{r} \mathbf{I} \mathbf{a} \mathbf{c} \mathbf{c} \mathbf{c} \mathbf{c} \mathbf{c} \mathbf{c} \mathbf{c} c$	■ RACE 吳統岩	Chief Steward: John Martinsen
Non SOVREN	-HEDO AND	Race Chairs: Tom Masterson, Bruce Boyd, Mike Lawler

Non SOVREN Pacific Raceways Invitational Oct 4-5-6, (E-Bird 8/31)

- HERO 尚 创 Live Timing / Results

