| <text><text><text></text></text></text> | L th Annual SOVREN Spokane Festival of S Spokane Historic Races <i>Qlispe' Raceway Park, 2.2 miles</i> JUNE 7-8, 2025 | <image/> |
|---|---|--|
| Friday June 6 | Saturday June 7 | Sunday June 8 |
| 8:00 Test N Tune - Turn 2 | 7:00 1:00 Registration in tent near Park Shelter | 7:00 Chapel Service in Shelter |
| SOVREN Registration / Tech | 7:00 2:00 Tech (Near paddock entrance) | 7:30 10:00 Registration |
| 2:00 4:30 Race Registration | 7:30 Worker's Meeting – Park Shelter | 7:30 10:30 Tech Inspection (Stationary) |
| 2:00 5:00 Race Tech | 8:00 Blessing of the Event - Kalispel Tribe | 8:00 Worker's Meeting – Park Shelter |
| Downtown Spokane Parade Information | 8:00 MANDATORY DRIVERS MEETING | 9:00 ANTHEMS |
| 4:00 Line up for Parade downtown | 9:00 9:15 15 min Qualifying Group 7/8/12b | 9:05 - 9:25 20 min Race #3 Group 7/8/12b |
| 4:00 Track Closed | 9:20 - 9:35 15 min Qualifying Group 1/2/3/4 | 9:35 - 9:55 20 min Race #3 Group 1/2/3/4 |
| 4:30 Leave for Downtown | 9:45 · 10:00 15 min Qualifying Group 9 | 10:05 - 10:25 20 min Race #3 Group 9 |
| 7:30 Leave to return to Track. | 10:05 · 10:20 15 min Qualifying Group 10/11 | 10:35 - 10:55 20 min Race #3 Group 10/11 |
| Car show on Main & Post | 10:30 · 10:45 15 min Qualifying Group 5/6/12a | 11:05 - 11:25 20 min Race #3 Group 5/6/12a |
| Race Car Groups | ANTHEMS | 11:35 - 11:55 20 min Race #4 Group 7/8/12b |
| 1 - Vintage Pre-War to 1962 Production Cars / | 10:55 · 11:15 20 min Race #1 Group 7/8/12b | 12:00 - 1:00 LUNCH |
| Small SportsRacers | 11:25 - 11:45 20 min Race #1 Group 1/2/3/4 | 1:05 - 1:25 20 min Race #4 Group 1/2/3/4 |
| 2 - Formula Vee (all Years) and Formula JR | 11:55 - 12:15 20 min EMERALD CUP RACE Group 9 | • |
| 3 - Vintage Small-Bore Production 1963- 1972 | 12:20 · 1:20 Lunch/ Parade Laps | 2:05 - 2:25 20 min Race #4 Group 10/11 |
| 4 - Historic Small-Bore Production/Small | 1:25 · 1:45 20 min SPRIDGET CHALLENGE Race | 2:35 - 2:55 20 min Race #4 Group 5/6/12a |
| Sports Racers 1973-'99 | 1:55 · 2:15 20 min Race #1 Group 10/11 | 3:15 Worker / Driver Social |
| 5 - Vintage Medium-Bore Production 1963-1972 6 - Historic Medium-Bore Production 1973- | 2:25 · 2:45 20 min Race #1 Group 5/6/12a | |
| 1999 | 2:55 · 3:15 20 min Race #2 Group 7/8/12b | Early Bird Price for PNWH |
| 7 - Vintage Large-Bore Production 1963-1972 | 3:25 · 3:45 20 min Race #2 Group 1/2/3/4 | ends June 12 |
| 8 - Historic Large-Bore Production 1973-1999 | 3:55 · 4:15 20 min Race #2 Group 9 | Remaing Schedule: |
| 9 - Formula Ford/Club Ford | 4:25 - 4:45 20 min Race #2 Group 10/11 | Pacific NW Historics, Pacific Raceways July 4-6 |
| 10 - Large Sports Racers | 4:55 · 5:15 20 min Race #2 Group 5/6/12a | Columbia River Classic, Portland Int'l Raceway Sep 6-7 |
| 11 - Wings & Things (Slicks) Formula Cars 12 - Purpose Bulit Racers 2001+ Split by | Saturday Evening Festivities | Fall Finale, Pacific Raceways Sep 27-28 |
| displacement (12A/12B | 6:00 9:30 SFOS Party | |
| · · · · | | |